Legotillverkning av korv och rökt kött.

Rökning
Köttet kan levereras färskt eller fryst till oss.
Viktigt att köttet är märkt med namn, gärna träbricka/masonit fäst med ståltråd eller buntband.
Köttet sprutsaltas och röks med alspån enligt gammal klassiskt vis.
Det rökta köttet packas i plastpåse, kan vacuumförpackas mot extra ersättning. 

Priser:
Rökning av kött 70 kr/kg inlämnad vikt, mindre än 5 kg/kund kostar 80 kr/kg.
Hanteringskostnad/köttbit oavsett storlek för att hantera mindre köttbitar under ett kilo är 70 kr.

10 kr extra per köttbit tillkommer vid ej uppmärkt inlämnat kött.
Färdig rökt kött kan
vaccumförpackas mot ersättning av 10 kr/vacpåse.

Korvtillverkning
Ölkorv 130 kr/kg inlämnad vikt kött. Minsta mängd 10 kg.
Lantjäger (varmrökt tysk påläggskorv) 80 kr/kg inlämnad vikt. Minsta mängd 10 kg.
Grillkorv, (chorizo, lammkorv, bratwurst, viltkorv, mfl.) 70 kr/kg inlämnad vikt. Minsta mängd för grillkorv är 20 kg/sats.

Eventuellt grisfett som behöver tillsättas i korvtillverkningen tillhandahålls för 40 kr/kg och tillkommer.
Korvråvara kan lämnas färskt eller fryst gärna platta förpackningar, optimal storlek 2-2,5 kg.
Färdiga korvar levereras i plastpåse och kartong.  
Vacuumförpackning kan erbjudas mot materialkostnad av 5kr/paket.

Alla priser är inkl moms.

Kontakta